O NAMA


splash_04.jpgAgencija  'Kvart'  iz Požege utemeljena je 1996.godine s ciljem kvalitenog i suvremenog posredovanja u kupoprodaji nekretnina.U proteklih 15 godina smo uspješno posredovali u prometu velikog broja nekretnina u Požegi, okolici, ali i u Zagrebu te na Jadranskoj obali.U tom razdoblju svojim radom i odnosom prema poslu i našim klijentima postali smo vodeća i najveća agencija u Požeško-slavonskoj županiji.

  Agencija Kvart ima vlastitu pravnu službu i posrednike koji prate klijente od prezentacije same nekretnine pa sve do trenutka primopredaje iste novom vlasniku. Agenti svojim radom, profesionalnošću i poznavanjem tržišta čine sve kako bi zadovoljili želje i potrebe naših klijenata.

 Našim klijentima nudimo brzu i kvalitetnu uslugu od odabira adekvatne nekretnine, preko pravnog savjetovanja, sve do uknjižbe nekretnine na ime kupca. Pri agenciji radi i Geodetska poslovnica Tri-Tom s ciljem kompletnije usluge i sigurnije kupovine nekretnine.

Agencija posjeduje najveću bazu nekretnina u našoj regiji što je više od 2.000 raznih nekretnina.

Stoga ako želite adekvatnu nekretninu, a želite kvalitetnu, profesionalnu i stručnu pomoć kod kupovine ili prodaje obratite nam se s povjerenjem i mi ćemo pronaći najbolje za Vas. 

 Vaš Kvart